Розпочалися заняття на курсах на базі Спільного навчально-наукового центру Прогрестех-Україна і КПІ

Розпочалися заняття на курсах на базі Спільного навчально-наукового центру Прогрестех-Україна і КПІ

8 жовтня 2018 почалися заняття на київських курсах підготовки майбутніх інженерів до працевлаштування. За підсумками осіннього набору і вступного тестування претендентів сформовано навчальну групу чисельністю 20 слухачів. Конкурс склав 3 претенденти на місце.

Циклічні вечірні курси “Основи конструювання авіаційної техніки” в Києві – спільна програма дуального навчання Прогрестех-Україна і Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського. Її учасниками можуть стати студенти магістратури та випускники технічних університетів України, які пройшли вступне тестування з основ механіки твердого тіла (опору матеріалів), креслення та англійської мови. Навчання на курсах є безоплатним.

Набір слухачів на курси здійснюється двічі на рік - навесні й восени. Заняття проходять тричі на тиждень у вечірній час на базі Спільного навчально-наукового центру Прогрестех-Україна і КПІ імені Ігоря Сікорського. Загальна тривалість навчання становить 3 місяці. За результатами проміжного й залікового тестування випускники курсів отримують сертифікати.

Навчальна програма базується на стандартах сучасного інжинірингу та забезпечує випускникам курсів помітну перевагу в конкуренції на ринку праці у сфері інтелектуальних послуг.