У Прогрестех-Україна доставлено одну з найпочесніших нагород від компанії Boeing

У Прогрестех-Україна доставлено одну з найпочесніших нагород від компанії Boeing

Сьогодні у центральний офіс Прогрестех-Україна в Києві доставлено ​​нагородну статуетку Performance Excellence Award 2017, якою компанія Boeing відзначила виняткову ефективність і високу якість послуг нашої інженерної команди.

Performance Excellence Award - одна з найвищих корпоративних нагород Boeing. Вона вручається компаніям, що досягли найвищої продуктивності у наданні послуг і товарів провідному виробникові аерокосмічної техніки. Про присудження Performance Excellence Award 2017 компанії Прогрестех-Україна Boeing оголосив у квітні поточного року на щорічній Глобальній конференції постачальників у Портленді (штат Орегон, США).

"Отримання Performance Excellence Award – заслуга всієї нашої команди, – говорить директор Прогрестех-Україна Андрій Фіалковський. – Це є підтвердженням високого рівня знань і компетенцій інженерів компанії, професійної майстерності всіх наших проектних груп".

За словами Андрія Фіалковського, Boeing має найкращу в світі багатотисячну групу підтримки – інтернаціональну команду, що надає компанії Boeing інтелектуальні послуги і постачає високотехнологічні продукти.

"Учасники глобальної мережі постачальників допомагають лідеру авіаіндустрії втілювати інноваційні проекти, здійснювати рекордні продажі комерційних літаків, підтримувати ефективність і надійність світового парку повітряних суден Boeing, – зазначив директор Прогрестех-Україна. – І я пишаюся тим, що ми є невіддільною часткою цієї команди!"