Прогрестех-Україна відкрила новий навчальний клас для інженерів - початківців

Прогрестех-Україна відкрила новий навчальний клас для інженерів - початківців

Прогрестех-Україна, враховуючи попит на послуги для аерокосмічної галузі, розширила набір персоналу та відкрила другий навчальний комп'ютерний клас для інженерів - початківців. Новий клас призначено для додаткової підготовки інженерів-технологів. Його розташовано в конструкторському центрі компанії в Києві та обладнано 20-ма комп'ютерними місцями.

Навчання в класі вже розпочала група молодих спеціалістів - випускників і студентів старших курсів технічних університетів. У березні поточного року вони успішно склали іспити за процедурою набору персоналу та обійняли посади інженера-технолога.

Курс занять розраховано на місяць. Навчальна програма передбачає конструкторську й технологічну підготовку інженерів - початківців, зокрема, у сферах конструювання повітряних суден, технологічної підтримки процесів виготовлення деталей, складання планера, встановлення вузлів і агрегатів, кріплення компонентів бортових систем і елементів інтер'єру салону повітряного судна.

Наступним етапом підготовки молодих фахівців до інженерної роботи стане передпроектний тренінг. Потім відбудеться міжнародна атестація та розподіл нових працівників у проектні групи.

Перший навчальний клас Прогрестех-Україна обладнала у своєму конструкторському центрі ще 2013 року. У ньому додаткові знання й навички здобувають інженери з міцності.

Програма поглибленої підготовки новачків стала важливим складником багаторівневої системи адаптації, передпроектного навчання та професійного розвитку персоналу компанії. З її допомогою Прогрестех-Україна у 2013-2018 роки уп’ятеро збільшила свій інженерний штат, забезпечивши безперервну підготовку нових працівників до роботи в найбільших міжнародних авіабудівних проектах у складі інтернаціональних інженерних команд.

З огляду на поточну динаміку зростання замовлень для авіаіндустрії, Прогрестех-Україна готується у 2019-2020 роки збільшити інженерну команду ще на 60% - до 1000 інженерів.