Цього року Прогрестех-Україна на 40% збільшить інженерний штат і підвищить зарплату інженерам

Цього року Прогрестех-Україна на 40% збільшить інженерний штат і підвищить зарплату інженерам

Прогрестех-Україна має намір протягом 2019 року додатково створити 240 високотехнологічних робочих місць і збільшити інженерний штат майже на 40% - до 870 інженерів. Наступного року чисельність інженерів наблизиться до 1100 (+70% за 2 роки). Розширення набору кадрів інженерна компанія мотивує зростанням обсягів замовлень від провідних виробників авіатехніки.

Компанія передусім потребує інженерів із міцності. Також відкрито чимало вакансій на посади інженера-конструктора й інженера-технолога.

Водночас із 1 червня 2019 року Прогрестех-Україна підвищує оплату праці інженерного персоналу. Коефіцієнт зростання зарплати інженерів, включно з новими працівниками, які лише починають інженерну кар’єру, варіюватиметься в межах 30%-50%. Відтак, уперше українська компанія, що обслуговує аерокосмічну індустрію, випередила національну ІТ-галузь за рівнем доходів інженерів-початківців.

Прогрестех-Україна досить часто доводиться вирішувати складні завдання, пов’язані з інтенсивним набором персоналу. Наприклад, у 2013-2018 роки попит на послуги Прогрестех-Україна різко зріс. Тож компанія була змушена уп’ятеро збільшити свій інженерний штат.

Складність подібного завдання полягає не лише в потребі у стислий термін виявити, оцінити й відібрати кількасот фахових спеціалістів. Їх ще треба підготувати до роботи в складі високопрофесійних міжнародних інженерних команд, сформованих для втілення авіабудівних програм лідерів галузі.

Для багатьох майбутніх працівників Прогрестех-Україна навчання роботі в складних інженерних проектах починається ще в студентські роки. Спільно з провідними вишами України компанія запустила низку програм дуальної освіти. Їхні учасники мають змогу обійняти інженерну посаду в Прогрестех-Україна та поєднати навчання в університеті з практичним застосуванням здобутих знань.

Окрім того, безпосередньо в компанії створено систему безперервного професійного розвитку персоналу. Її складниками є додаткова поглиблена підготовка молодих інженерів на базі навчальних центрів Прогрестех-Україна у Києві й Харкові, передпроектні тренінги, програми перманентного підвищення кваліфікації працівників.

Ми також створили оптимальне робоче середовище, що мотивує як початківців, так і досвідчених інженерів долучитися до команди Прогрестех-Україна, а потім - продовжувати кар’єру в компанії.