Національна спілка підприємців визнала компанію Прогрестех-Україна "Відкриттям року"

Національна спілка підприємців визнала компанію Прогрестех-Україна "Відкриттям року"

Прогрестех-Україна здобула перемогу в номінації "Відкриття року" премії СУП-2018, що заснована Спілкою українських підприємців. Церемонія нагородження переможців СУП-2018, що позиціонується як перша незалежна премія в українському бізнес-середовищі, відбулася 18 грудня цього року в Києві.

Спілку українських підприємців було створено у квітні 2016 року з метою формування сприятливого бізнес-клімату, популяризації інновацій та захисту інтересів малого, середнього й великого бізнесу України. Спілка стала першим об’єднанням українських підприємців, вільним від політичного впливу та незалежним від галузевих і регіональних інтересів.

За півтора року від дня заснування організації її членами стали більш як 650 українських компаній. Прогрестех-Україна долучилася до участі в Спілці українських підприємців навесні 2018 року.

На набуття компанією амбіційного статусу "Відкриття року" вплинуло відразу декілька чинників. Серед них, передусім, наша ефективна взаємодія з основним партнером, компанією Boeing, яку лідер аерокосмічної галузі поцінував цього року однією з найвищих корпоративних нагород, Performance Excellence Award.

Протягом року Прогрестех-Україна майже на чверть збільшила експорт високотехнологічних сервісів і додатково створила понад 100 інтелектуальних робочих місць.

На додаток до цього, компанія продовжує активну співпрацю із провідними ВНЗ, втілюючи програми дуальної освіти, проекти з модернізації навчального процесу в технічних університетах та з підтримки талановитої молоді.