Чисельність персоналу Прогрестех-Україна наблизилася до 1000-ної позначки

Чисельність персоналу Прогрестех-Україна наблизилася до 1000-ної позначки

У першому півріччі 2020 р. чисельність персоналу Прогрестех-Україна зросла на 14% – майже до 1000 осіб. Водночас компанія збільшила інженерний штат до 920 інженерів, створивши протягом перших 6 місяців року близько 100 нових високоінтелектуальних робочих місць.

На додаток до створення ринкових пропозицій для досвідчених інженерів, Прогрестех-Україна також опікується працевлаштуванням молодих спеціалістів.

Так, не зважаючи на глобальну пандемію, Прогрестех-Україна продовжила підготовку інженерного резерву на курсах для студентів і випускників технічних вишів на базі власних освітніх центрів у Києві, Харкові й Дніпрі. Адаптуючись до введених в Україні карантинних заходів, компанія тимчасово відмовилася від традиційних офлайн занять курсів і запровадила дистанційну форму навчання.

Загалом за результатами тестування й співбесід із претендентами, у лютому-червні 2020 р. до інженерної команди Прогрестех-Україна долучилися близько 50 випускників навчальних програм компанії.

Цього року актуальними залишаються традиційні вакансії в Прогрестех-Україна на позиції інженерів-технологів, інженерів-конструкторів, фахівців з аналізу міцності конструкцій та сервісних інженерів, задіяних у проектах з експлуатаційної підтримки повітряного флоту провідних авіакомпаній світу.