Прогрестех-Україна підписує нову угоду з Boeing та анонсує підвищення зарплати персоналові

Прогрестех-Україна підписує нову угоду з Boeing та анонсує підвищення зарплати персоналові

Прогрестех-Україна анонсує поетапне зростання заробітної плати персоналу, починаючи з травня поточного року. Підвищення стосується всіх співробітників, у тому числі тих, хто внаслідок російської військової агресії вимушено переселився до більш безпечних регіонів України, до Польщі або інших країн ЄС, та продовжує працювати дистанційно.

Компанія також повідомляє, що й далі виконує роботи за всіма напрямами діяльності та повною мірою дотримується зобов'язань перед замовниками.

Низка заходів із підвищення ефективності участі персоналу в міжнародних авіабудівних програмах дали змогу Прогрестех-Україна у березні-квітні поточного року забезпечити довоєнні обсяги робіт та валютних доходів від експорту інтелектуальних послуг. Компанія зберегла робочі місця та високу продуктивність, незважаючи на руйнівний вплив військового вторгнення РФ на економіку України.

Крім цього, результатом взаємодії менеджменту Прогрестех-Україна з основним замовником, корпорацією Boeing, стала пролонгація співпраці та підписання нової угоди.