Прогрестех-Україна стала членом Американської торговельної палати в Україні

Прогрестех-Україна стала членом Американської торговельної палати в Україні

Прогрестех-Україна, дочірня компанія провайдера інтелектуальних послуг PT-Americas із Х’юстона (штат Техас, США), долучилася до Американської торговельної палати, одного з найбільших і найефективніших об’єднань підприємств, що працюють в Україні.

Американська торговельна палата в Україні є частиною глобальної мережі торговельних палат США та її найбільшим представництвом у Європі. Ця неурядова неприбуткова організація працює з 1992 року, коли вона стала першою в Україні авторитетною міжнародною бізнес-асоціацією. На сьогодні Палата репрезентує більш як 600 компаній-членів, чиї інвестиції в Україну сумарно перевищують 50 млрд доларів.

Американська торговельна палата тісно співпрацює з органами державної влади задля просування актуального економічного порядку денного бізнес-спільноти, розвитку ділового середовища, захисту інвестицій та поглиблення соціально-економічних реформ в Україні. Палата також сприяє зміцненню україно-американських ділових зв’язків і допомагає українському бізнесу переймати американський досвід.

"Як розробник інженерних і ІТ-рішень, Прогрестех-Україна є найбільшим у Східній Європі постачальником послуг для компанії Boeing. Із партнерства з лідером аерокосмічної галузі ми скористали в інтересах збереження інтелектуальних кадрів і розвитку інженерної освіти в Україні, – зазначає директор Прогрестех-Україна Антон Кульчицький. – Спільно з вишами компанія готує національну інженерну еліту, а разом із Boeing – дає обдарованим молодим людям гідну роботу в Україні. І доки зростає наш бізнес, більшають наші спроможності як соціально відповідальної компанії. Тому ми з піднесенням доєдналися до Американської торговельної палати. Маємо намір консолідувати наші зусилля для поліпшення умов ведення бізнесу, підтримки інженерної справи в Україні, модернізації технічної освіти й інтеграції українських інженерів у міжнародний поділ праці".

Для просування пріоритетів розвитку бізнес-співтовариства Американська торговельна палата має потужну B2G (Business to Government) платформу. Вона охоплює основні сектори економіки й налічує, зокрема, понад 30 профільних комітетів і робочих груп для побудови та ведення дієвого діалогу бізнесу з владою. Окрім того, створена Палатою платформа B2B (Business to Business) дає змогу компаніям-членам розширити мережу ділових контактів, створити й посилити горизонтальні бізнес-зв’язки.

Наразі Прогрестех-Україна вже є учасником двох інших впливових спілок національних і міжнародних підприємств на теренах України. 2019 року компанія стала членом Європейської бізнес асоціації (EBA) і Ділової ради США-Україна (USUBC), які фокусують свою активність на підтримці вільного підприємництва, оптимізації інвестиційного клімату і прискоренні реформ в Україні.