Прогрестех-Україна запустила нову навчальну програму "Інжинірингові технології"

Прогрестех-Україна запустила нову навчальну програму "Інжинірингові технології"

3 квітня 2019 року почалися заняття за програмою кар'єрного старту "Інжинірингові технології". Це - нова навчальна програма Прогрестех-Україна, спрямована на підготовку студентів і випускників технічних вишів до інженерної роботи у сфері авіаційних технологій.

Заняття проходять одночасно в Києві, у КПІ імені Ігоря Сікорського, і в Харкові, на базі місцевого навчального центру Прогрестех-Україна.

За підсумками конкурсного відбору, проведеного в березні поточного року, до навчання в обох групах було допущено 30 слухачів. Конкурс склав 3 претенденти на місце.

Програма "Інжинірингові технології" передбачає, зокрема, поглиблене вивчення:

  • номенклатури і способів отримання конструкційних авіаційних матеріалів, їхніх властивостей і застосування,
  • сучасних методів виробництва заготовок,
  • прогресивних технологій виготовлення деталей,
  • складальних технологічних процесів,
  • інженерної графіки.

"Інжинірингові технології" також стане першою навчальною програмою Прогрестех-Україна, що поєднує вивчення інженерних дисциплін та іноземної мови. Навчальний процес включає інтенсивний курс англійської мови з викладачами The London School of English у Києві та Speak Up - у Харкові.

Загальна тривалість занять складе 3,5 місяці. Отже, учасники програми кар'єрного старту, які успішно закінчать навчання, уже цього літа зможуть отримати роботу в одному з найкращих інженерних центрів України.

"Інжинірингові технології" доповнять комплекс навчальних програм і проектів, створених Прогрестех-Україна спільно з провідними технічними університетами. Серед них - магістерські програми дуального навчання, вечірні курси для майбутніх інженерів з основ конструювання авіатехніки, проекти з модернізації навчального процесу в технічних вишах, організація практики студентів у конструкторському центрі компанії.