Інжинірингова компанія Прогрестех-Україна на 35% збільшила виплати податків і зборів

Інжинірингова компанія Прогрестех-Україна на 35% збільшила виплати податків і зборів

Прогрестех-Україна цього року значно збільшила виплати податків і зборів, що є одним із маркерів збереження компанією сталої динаміки розвитку попри глобальну економічну кризу.
У січні-червні 2020 р. загальна сума всіх податків, зборів і регулярних внесків, сплачених Прогрестех-Україна, зросла на 35% порівняно з таким же періодом минулого року.
Ще вищими є темпи збільшення одного з основних регулярних платежів Прогрестех-Україна – єдиного соціального внеску (ЄСВ). Його приріст у звітний період склав 43%.
Стрімке зростання ЄСВ, сплаченого Прогрестех-Україна, зумовлено нарощуванням двох основних параметрів, що формують розмір єдиного внеску. Це – чисельність і доходи персоналу. Так, середня кількість працівників компанії в першому півріччі 2020 р., у порівнянні з січнем-червнем минулого року, збільшилася на 30%. На додаток, на 30-50% підвищився рівень оплати праці інженерів Прогрестех-Україна.
Із суми ЄСВ, сплаченої працедавцями, фінансується низка державних соціальних виплат.
Отже 2020 року значно зріс внесок Прогрестех-Україна у формування коштів для виконання державою важливих соціальних зобов’язань, передусім пенсійного забезпечення. Цього року кожен з інженерів компанії, задіяних у виконанні замовлень для аерокосмічної галузі, щомісяця забезпечує виплату середнього розміру пенсії відразу двом пенсіонерам.

* * * * * * * *

2019 року з огляду на зростання обсягів замовлень Прогрестех-Україна оголосила про намір істотно збільшити інженерний штат.
За півтора роки компанія додатково створила 290 інтелектуальних робочих місць. Майже половину нових інженерних позицій Прогрестех-Україна запропонувала молодим спеціалістам – випускникам провідних технічних вишів та спільних з університетами програм дуальної підготовки фахових інженерів.
За цей період чисельність інженерного персоналу компанії зросла на 46% і склала 920 інженерів.