Прогрестех-Україна отримала цього року вже шостого листа-подяку за допомогу Силам оборони

Прогрестех-Україна отримала цього року вже шостого листа-подяку за допомогу Силам оборони

Прогрестех-Україна цього року отримала шість подячних листів від військових частин Сил оборони.

Вдячність колективові компанії листовно висловлюють очільники підрозділів і формувань Сухопутних військ, Повітряних сил, Військ зв'язку й кібербезпеки, Сил тероборони ЗСУ та Національної гвардії України. Вони зазначають проактивну позицію і патріотизм команди Прогрестех-Україна та виокремлюють її волонтерські ініціативи, спрямовані на підвищення боєготовності військових частин і з'єднань.

Зокрема, начальник підрозділу з охорони об'єктів військово-повітряної зони "Центр" подякував компанії за підтримку в придбанні засобів зв'язку для ефективного виконання бойових завдань. А командир бригади Сил територіальної оборони у складі Регіонального управління "Північ" дякує за поміч у зміцненні обороноздатності регіонів, що зазнали атаки окупаційних військ рф.

Від самого початку повномасштабного російського вторгнення і Прогрестех-Україна як юридична особа, і сотні її працівників приватно – усі разом у доступний їм спосіб регулярно допомагають українським захисникам.

Компанія своїм коштом забезпечує армійців цифровим обладнанням для аеророзвідки й управління боєм, закуповує тактичний одяг, сухі пайки і медикаменти, збирає гроші на дрони, пікапи й джипи, донатить на протезування й реабілітацію учасників бойових дій.

Прогрестех-Україна надає підтримку своїм працівникам, які поповнили лави оборонців України, та опікується їхніми сім'ями.

Компанія і її персонал здійснюють благодійні внески на відновлення зруйнованої соціальної інфраструктури та технічне оснащення лікарень, жертвують на ремонт пошкоджених дитячих будинків і на потреби школярів із сімей тимчасово переміщених осіб.

Окрім того, через обов'язкові платежі і внески до бюджетів усіх рівнів Прогрестех-Україна підтримує національну економіку, що катастрофічно потерпає від російської навали. Так, 2022 року виплати компанією податків, зборів і регулярних внесків зросли в півтора раза проти попереднього довоєнного року.

Прогрестех-Україна також інвестує в регенерацію інтелектуального кадрового потенціалу країни, виснаженого внаслідок російської агресії. Сьогодні його суттєве скорочення гальмує поточну реанімацію економіки, а в подальшому - унеможливить повоєнну відбудову України. Тому велику частку своїх доходів компанія спрямовує на розвиток системи підготовки кваліфікованих інженерних кадрів, яких уже зараз гостро потребують високотехнологічні промислові галузі. За півтора року гарячої фази війни Прогрестех-Україна суттєво розширила перелік освітніх проєктів, які вона реалізує одноосібно або в партнерстві з провідними технічними університетами. Серед них:

● низка очних і дистанційних курсів поглибленої підготовки до інженерної роботи для студентів і випускників українських технічних вишів,
● програми дуальної форми інженерної підготовки для здобувачів вищої освіти бакалаврського й магістерського рівнів.