Прогрестех-Україна відзначено однією з найвищих нагород компанії Boeing - Performance Excellence Award

Прогрестех-Україна відзначено однією з найвищих нагород компанії Boeing - Performance Excellence Award

Прогрестех-Україна удостоєна почесної нагороди Boeing за виняткову ефективність і високу якість робіт - Performance Excellence Award 2017.

Про це компанія Boeing повідомила 11 квітня 2018 року на своїй щорічній Глобальній конференції постачальників, що відбулася в Портленді (штат Орегон, США).

Boeing щорічно вручає нагороду Performance Excellence Award компаніям, що досягли найвищої ефективності у постачанні товарів та послуг, вшановуючи їхній внесок у підтримку лідерських галузевих позицій провідного виробника авіатехніки.

При цьому вибір номінантів неодмінно базується на суворих критеріях оцінки якості їхніх послуг/товарів, продуктивності, ціни, ефективності комунікацій і технічної експертизи.

Наприклад, отримання Прогрестех-Україна нагороди Performance Excellence Award 2017 означає, що компанія щомісяця підтверджувала високий рівень (Silver level) якості та продуктивності робіт протягом усього річного оціночного циклу - з жовтня 2016 р. до вересня 2017 р. Цьогорічних отримувачів високої нагороди компанія Boeing визначила серед 13 000 своїх найактивніших постачальників із 57 країн світу.

Boeing - основний партнер і найбільший замовник інженерних послуг Прогрестех-Україна. Початок взаємодії компаній датується листопадом 2013 року. Прогрестех-Україна бере участь в авіабудівних програмах Boeing за всіма сучасними сімействами цивільних повітряних суден, включно з новітніми літаками, що виводяться на авіаринок.