Прогрестех-Україна взяла участь у 53-му міжнародному авіасалоні Ле Бурже

Прогрестех-Україна взяла участь у 53-му міжнародному авіасалоні Ле Бурже

Делегація Прогрестех-Україна на міжнародному авіасалоні Ле Бурже, що відбувся 17-23 червня 2019 року в передмісті Парижа, провела низку зустрічей із представниками провідних світових виробників авіатехніки. Обговорювалася робота за поточними контрактами й залучення Прогрестех-Україна та її партнерів до участі в нових проектах для аерокосмічної галузі.

За запитом потенційних замовників із різних країн Прогрестех-Україна також щодня презентувала сервіси й напрями діяльності компанії, досвід і компетенції своєї інженерної команди.

Найчисельнішою та найдопитливішою групою відвідувачів експозиції компанії виявилися майбутні інженери переможці всеукраїнського освітнього конкурсу "Авіатор 2019". Конкурс щорічно проводиться серед студентів авіаційних і технічних спеціальностей українських вишів. Цього року 100 переможців проекту отримали нагоду відвідати заходи авіасалону Ле Бурже, ознайомитися з технологіями майбутнього та найкращими експонатами світового авіаційного форуму.

Міжнародний паризький авіасалон (International Paris Le Bourget Air Show) проводиться раз на два роки (у непарні роки) на території аеропорту Ле Бурже за 12-ть кілометрів від столиці Франції. Захід чергується з міжнародним аерошоу Фарнборо (Farnborough International Airshow, FIA), що проходить у передмісті Лондона в парні роки.

Обидві аерокосмічні виставки є найбільшими галузевими майданчиками для презентації новітніх зразків авіатехніки, інноваційних технологій та проектів у галузі космічних досліджень. Вони стали місцем зустрічі конструкторів, виробників та експлуатантів літаків, простором, що вабить сотні тисяч людей, закоханих в авіацію.

На нинішньому, 53-му авіаційному салоні Ле Бурже, було представлено 2000 компаній із 50 країн. Свято привернуло увагу майже 320 000 відвідувачів. Цьогоріч у Ле Бурже було підписано контрактів на суму 140 мільярдів доларів.