Проєкт Прогрестех-Україна посів 2 місце з-поміж українських корпоративних ініціатив на підтримку освіти й культури

Проєкт Прогрестех-Україна посів 2 місце з-поміж українських корпоративних ініціатив на підтримку освіти й культури

Прогрестех-Україна доєдналася до групи компаній – лідерів ренкінгу "Відповідальна країна", який склали Marketing Media Review, провідне українське видання у сфері маркетингових комунікацій, і бізнес-портал Delo.ua. Перелік номінантів охоплює найкращі благодійні проєкти та соціальні ініціативи українського бізнесу, реалізовані в умовах воєнного стану. Переможців у кожній із 9 номінацій визначено через відкрите електронне голосування.

Прогрестех-Україна презентувала в ренкінгу свій освітній проєкт Progresstech Academy. За чисельністю набраних онлайн-голосів він посів другу позицію в номінації "Підтримка освіти й культури".

Раніше, у грудні 2022 р., Progresstech Academy увійшов до ТОП-10 найефективніших практик корпоративної соціальної відповідальності (КСВ). Популярне онлайн-видання "Ділова столиця" сформувало цей рейтинг за результатами експертного оцінювання КСВ стратегій, втілених першого року повномасштабної російської агресії.

Progresstech Academy є комплексом онлайн-курсів з аерокосмічної інженерії для студентів бакалаврату п’яти факультетів Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського".

Проєкт упроваджено як елемент підготовки інженерів за дуальною формою здобуття освіти. Тематичні курси розробляють і викладають фахівці HR-департаменту Прогрестех-Україна, а практичні заняття проводять інженери з багаторічним досвідом участі в міжнародних авіабудівних програмах.

Студіювання здійснюється на базі Learning Management System (LMS) – системи управління дистанційним навчанням. Її застосування забезпечує високий рівень автоматизації процесу інженерної підготовки, зокрема, організації лекцій, семінарських занять, воркшопів, тестування, вебконференцій, а також переддипломної практики. Завдяки LMS студенти дістають цілодобовий доступ до навчальних матеріалів у різних форматах, а також мають змогу регулярно комунікувати з викладачами та ініціювати гуртове обговорення актуальних тем.

Усі фінансові витрати з організації та проведення занять компанія Прогрестех-Україна взяла на себе.

Завдяки дистанційному формату підготовки й ефективному управлінню проєктом, Progresstech Academy забезпечує неперервність навчання студентів КПІ в умовах гарячої фази війни. Онлайн-курси також є важливим етапом інтеграції слухачів у професійне середовище. Адже студенти не лише здобувають знання, а й запозичують у своїх викладачів із Прогрестех-Україна практичний досвід інженерної роботи за міжнародними стандартами.