Progresstech Academy є найкращим корпоративним освітнім проєктом року – підсумки HR Pro Awards

Progresstech Academy є найкращим корпоративним освітнім проєктом року – підсумки HR Pro Awards

Прогрестех-Україна стала лауреатом щорічної всеукраїнської премії HR Pro Awards, що вважається найпрестижнішою нагородою у сфері управління людськими ресурсами. Progresstech Academy, освітній проєкт компанії, здобув перемогу в номінації "Навчання і розвиток".

HR Pro Awards засновано Українською асоціацією HR-професіоналів. Завданням премії є виявлення і вшанування найкращих фахівців і проєктів у галузі управління персоналом. Цьогорічний перелік лауреатів значною мірою відображає колективні успіхи в подоланні викликів воєнного часу, що потребували від HR-команд стійкості, гнучкого мислення і нестандартних рішень.

Progresstech Academy, яку експертне журі HR Pro Awards визнало переможцем серед корпоративних освітніх проєктів, є комплексом онлайн-курсів з аерокосмічної інженерії. Курси призначено для студентів бакалаврських сертифікатних програм КПІ ім. Ігоря Сікорського. Прогрестех-Україна започаткувала їх 2022 року в розпал російської навали. Тож онлайн-режим інженерної підготовки було обрано невипадково – він значно спростив участь студентів у навчанні в умовах активної фази війни.

Для ефективної організації онлайн-студіювання менеджерська команда Progresstech Academy застосувала систему управління дистанційним навчанням (Learning Management System). Цей програмний продукт дав змогу ефективно адмініструвати заняття і контрольні заходи, а також забезпечив студентам цілодобовий доступ до теоретичного матеріалу, тестових і семінарських завдань.

Ще одна важлива ознака проєкту Прогрестех-Україна – його реалізовано як елемент підготовки інженерів за дуальною формою здобуття освіти. Зокрема, розробку й викладання всіх тематичних курсів та проведення практичних занять здійснюють провідні інженери компанії з багаторічним досвідом роботи в програмах лідерів авіаційної індустрії.

Навчання є безоплатним для студентів. Прогрестех-Україна взяла на себе всі фінансові витрати з організації та проведення занять.

На сьогодні слухачами інженерних онлайн-курсів є близько 130 студентів. Участь у Progresstech Academy стала для них початковим етапом інтеграції у професійне середовище. Студенти отримують спеціалізовані інженерні знання і навички, що базуються на практичному досвіді проєктної роботи за міжнародними стандартами.

Отже, здобувачі вищої технічної освіти мають нагоду пересвідчитися, що Україна реально потребує фахових інженерів. Попереду в них – престижна робота із конкурентною зарплатою, перспективи кар'єрного зростання, набуття міжнародної інженерної категорії та участь у масштабних аерокосмічних програмах у складі інтернаціональних інженерних команд.

Нагадаємо, що раніше Progresstech Academy вже здобув визнання експертного середовища. Наприкінці минулого й на початку цього року він посів чільні місця одразу в кількох рейтингах соціально орієнтованих практик українського бізнесу, запроваджених у період повномасштабної агресії рф.

На основному фото, вгорі (зліва направо):

■  Тімур Мірошниченко, телеведучий, модератор церемонії нагородження HR Pro Awards,
■  Катерина Ковалевська, голова наглядової ради Української асоціації HR професіоналів, продюсерка HR Pro Awards,
■  Максим Гладський, керівник HR-департаменту Прогрестех-Україна (щойно отримав нагороду),
■  Тетяна Новицька, СЕО Благодійного фонду «Діти Героїв» (бере участь у нагородженні переможців основних номінацій).